• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Dennis Ekstrands historia

Dennis före
Dennis efter

Kontaktade Richard i april 2014. Vi träffades och prata om vad jag hade för mål med träningen och det jag ville just då var att fixa till sommarformen.
Jag fick ett upplägg som jag följde slaviskt. Vi träffades en månad senare för formkoll och jag hade gjort grymma resultat på bara fyra veckor och fick mycket
beröm av Richard vilket gjorde mig väldigt motiverad. Nu hade jag ju redan fixat till sommarformen och det gick ju fort så behövde nya mål!

Vi börja prata om tävling men jag kände inte riktigt för det just då men det tog bara nån månad innan jag ändrade mig.
Jag gjorde sen min första bodybuilding tävling i November 2014 med bra resultat. Tävlingsresan är det bland det tuffaste jag någonsin har gjort men när man väl
står på scenen så är det värt allt! Utan Richard hade jag inte klarat det och det menar jag verkligen, han var med mig från start och ända in i mål!
Nu har vi nya mål i sikte för 2015! Grymt mycket har hänt under ett år med Richard som coach och fler kommer det bli!


Dennis Ekstrand.

Best In Shape kommenterar

Vad som började med en diet mot en lite bättre form slutade med två tävlingar i bodybuilding. Efter 4 veckor kom Dennis tillbaka med resultat som fick mig att höja på ögonbrynen. Som jag tidigare nämnt gillar jag att ta människor till nya nivåer och testa nya utmaningar, så jag förklarade omgående vad jag tyckte om hans transformation och förutsättningar för att tävla. Sagt och gjort körde vi 110% mot Decembercupen och Luciapokalen. Dennis följde planen till punkt o pricka med kost, träning och posering. Att lyckas med det från att ett halvår tidigare ha obefintlig erfarenhet av bodybuilding eller posering är enligt mig helt fantastiskt gjort!

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Dennis, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss