• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Jonny Grandins historia

Jonny före
Jonny efter

Mitt namn är Johnny Grandin, 25år gammal! Från första dagen jag valde att vända mig till Richard för hjälp med kost och träning har jag känt mig väldigt trygg, hade aldrig räknat med att få så mycket support och stöd i med och motgångar, men han har funnits där helatiden och man märker verkligen hur mycket han brinner för att hjälpa andra människor!

Richard är en väldigt rak och ärlig person som säger vad han tycker och tänker, vilket jag själv värderar högt. Jag har utvecklats till en bättre person tack vare Richard, jag skulle aldrig vart där jag är idag vad gäller kost och träning, eller i livet för den delen om det inte vore för honom!


Jonny Grandin.

Best In Shape kommenterar

Johnny Grandin, liknande historia som Emil Ljungs; under en lång period kört med kost- och träning som inte riktigt var optimerat för honom, samt att Johnny är en människa som behöver mycket stöd, vilket han kände saknades innan. Han kom med målet att bli riktigt hård och berättade sin historia med en längre tids dietande och uteblivna resultat, jag märkte ganska snabbt att hans kropp inte svarade som den skulle. Efter lite funderande och en dialog med Johnny kom vi fram till en ny plan, att lägga sig på ett kaloriöverskott under en längre period, för att låta kroppen återhämta sig och framförallt för att träningsgnistan skulle komma tillbaka. Min syn på träning är att den ska vara kul och något man mår bra av, inte ett måste och något negativt. Jag märkte fort att Johnny svarade extremt bra på detta och styrkan flög i taket, framför allt var leendet tillbaka och ansiktet var inte riktat ned mot golvet längre. I dagsläget är Johnny och jag otroligt bra vänner och han är tillbaka på banan, kroppen svarar som den ska och Johnny får det resultat och stöd han letade efter.

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Jonny, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss