• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Kristoffer Nilssons historia

Kristoffer före
Kristoffer efter

Min tid med Richard som tränare har varit kanon! Inte nog med att man för första gången kan gå och vara nöjd med sin kropp o slippa att gömma sig i "vassen" utan även för många roliga stunder ihop, både på gymmet och utanför. Jag har alltid varit en "stor" kille och det känns fantastiskt att faktiskt se sig i spegeln och se en helt förändrad bild utav sig själv.

Jag kom till Richard med envishet och engagemang och fick precis samma mynt tillbaka, med ständigt pushande och peppande så slapp jag tillsist "vassen" och idag är jag en mer tränad och hälsosammare kille än någonsin förr, och det har jag Richard att tacka för!

Om jag skulle rekommendera Richard som tränare till någon annan? Absolut! Utan tvekan! Varesig om man är kort, lång, smal eller bred så kan man vända sig till Richard, du kommer med dina egna mål och förutsättningar, och jag kan lova att han kommer att ge all sin tid och engagemang för att se till att du når dina mål och lite till.


Kristoffer Nilsson.

Best In Shape kommenterar

Kristoffer kom med målet om att vässa formen, berättade även att han hade diabetes, vilket vi fick ta i beaktande. Det är alltid lite problematiskt när man kommer med målet att man vill gå ner i vikt och upp i muskler, det är en svår ekvation. Jag förklarade vikten av hur noga det var att han följde planen och tränade 110%. Jag ringde Kristoffer med jämna mellanrum. För mig är det alltid viktigt att mina klienter når sina mål, mår bra och känner att de har ett bra stöd. Redan 4 veckor senare kom han tillbaka med otroligt bra resultat som fick stor uppmärksamhet på sociala medier. Detta tillsammans med bra stöd ledde till en gladare Kristoffer med större välmående.

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Kristoffer, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss