• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Sandra Nielsens historia

Sandra före
Sandra efter

Jag har alltid varit en aktiv tjej som spelat på relativt hög nivå i både handboll och fotboll. Jag valde att kontakta BestInShape och Richard hösten 2014 då jag vet hur viktigt det är att kombinera rätt mat med rätt träning, men inte har kunskapen till att utforma ett schema själv. Mitt mål var att gå ner 10 kilo för att bli mer explosiv och lättare!

Richard skräddarsydde ett träningsprogram samt kostschema som var anpassat till mig som jag följde i totalt 3 månader. Under dessa månader tappade jag 11,2 kg och min utvecklingskurva i handbollen (som är min nuvarande sport) har pekat spikrakt uppåt. Jag har slått min tid på milen med 10 minuter och har aldrig tidigare varit i den form som jag är i nu.

Idag, 2 månader efter, går jag fortfarande på samma upplägg och stortrivs med det! Tidigare har jag gått på andra typer av scheman men har samtliga gånger gått upp till startvikten efter avslutad tid, men INTE denna gången! Anledningen är att jag har hittat ett sätt som passar för mig och som fungerar i min vardag.

Richard har varit till STOR hjälp genom att pusha, ge tips och sätta nya och högre mål för varje vecka som gick. TA CHANSEN att låta BestInShape hjälpa dig!


Sandra Nielsen.

Best In Shape kommenterar

Sandra kontaktade mig för onlinecoachning, hennes mål var att gå ner i vikt för att framför allt bli smidigare och mer explosiv på plan då hon spelade handboll på hög nivå. Något jag fick ha i beaktning var att hon fortfarande skulle prestera på träning och match, samtidigt som hon måste läggas på ett kaloriunderskott för att tappa fett. Näringstiming blev med andra ord avgörande i detta fall. I korta drag tanka bilen ordentligt när du ska köra långt och ligg lågt resterande tid. Detta visade sig vara ett otroligt bra koncept för Sandra då hon nådde sina mål snabbt, effektivt och framförallt hälsosamt! Bra jobbat Sandra!

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Sandra, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss