• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Emil Ljungs historia

Emil före
Emil efter

Jag har länge varit fascinerad av just styrketräning, det är du vs du och det jobb du stoppar in är det resultatet du får ut helt enkelt. jag har idag tränat i ca 5 år och har mestadels av tiden varit lite ''halv fet'' om du frågar mig. Jag har inspirerats av folk på gymmet samt folk som jag tränat med som har varit i ruskigt bra form. När man står bredvid sin träningspartner och tänker, om jag ändå vore i närheten av han så skulle jag vara mer än nöjd, den känslan är för mig väldigt delad. Dels så får jag givetvis motivationen att fortsätta kämpa för att nå dit, men innerst inne vet jag att jag har försökt på egen hand men aldrig lyckats. Jag visste att jag behövde ta till hjälp för att nå dit.

Efter mycket om och men så valde jag att ta till hjälp, jag började med ett kost och träningsschema och kände i början att detta var ändringen som skulle göra att jag nådde den form jag alltid drömt om. Tyvärr gick det inte riktigt som jag planerat, jag fick inte ut det resultat som jag hade räknat med och började sakta men säkert ifrågasätta vad felet var.

Richard Jacobsson var en person jag såg upp till redan innan jag anlita han, dels för att han hade en bra fysik men även för den kunskap han besitter. Jag hade sett lite olika för och efter bilder från hans klienter och var mäkta imponerad. En annan sak jag lagt märke till är det att han tenderar att träna med sina klienter, bara en sådan sak värderade jag väldigt högt.

Efter mycket om och men så valde jag att testa med Richard, jag kan idag säga att jag aldrig gjort ett bättre val. Jag trodde i grund och botten att jag skulle få ett kostschema, lite mätningar och en klapp på axeln, men han tog det verkligen till nästa nivå. Han löste ett kost schema som var klockrent för mig, jag såg resultat jag aldrig tidigare skådat på min kropp. Han hörde av sig flera gånger i veckan och såg till så att allt gick som det skulle men även så motivera han mig att fortsätta det hårda arbetet. Mätning efter mätning påvisade bättre resultat, och efter ca 12 veckors diet var jag hårdare än någonsin och kunde stå bredvid mina träningspartners och faktiskt känna mig mer än nöjd.

Efter vår resa så har jag lärt känna min kropp på en helt annan nivå, jag vet vad som krävs av mig för att nå mina mål. Trots det så kommer jag utan tvekan fortsätta med Richard, både för min träning i vardagen men även för potentiella förberedelser inför min tävlingsdebut.

Jag kan varmt rekommendera Richard för alla som har ett mål med träningen, det behöver inte vara ett mål om att stå på scen. Det kan vara så att du vill droppa de sista kilona innan sommarn eller bara vill ta till en hälsosammare livsstil.


Emil Ljung.

Best In Shape kommenterar

Jag har under åren alltid tyckt Emil haft en bra fysik och stor potential att lyckas även i tävlingssammanhang, dock försvann gnistan för träningen ett tag. Han hade kämpat och slitit en längre tid på ett sätt som inte var optimerat efter hans förutsättningar. Jag nämnde vid ett par tillfällen att han var mer än välkommen att komma förbi och bolla idéer samt få min hjälp. En tid senare kom Emil och frågade om vi kunde sätta oss ned och skissa på en plan. Det som hände efter det syns nog ganska bra på bilderna. Vi lade upp en målbild och en plan därefter, sedan bokade vi även upp en hel del träning ihop där jag delade med mig av mina teorier och pushade honom till en ny nivå. Jag tror framför allt att det som gjorde skillnad var att Emil kände att han hade det stöd han länge sökt efter. Detta har även lett till att vi har skapat en grym relation. Tolv veckor senare var han i sitt livs form och tog sig dit på ett hälsosamt sätt. Your goal, Our passion!

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Emil, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss